Billy Jealousy Beard Envy Kit (88 ml per flaske)

Billy Jealousy Beard Envy Kit (88 ml per flaska)

413 kr
Ett unikt kit för dig som bryr dig om ditt skägg och inte vill kompromissa med produktens kvalitet eller uttryck.
413 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Detta unika Beard Envy Kit är till dig som vill ta extra mycket hand om ditt skägg.

Beard Envy Kitet innehåller en fuktgivande skäggtvätt med aloe vera och sojaprotein, en specialdesignad borste och en stylingprodukt speciellt framtagen för skägg med jojobaolja.

Skäggtvätt:
Skäm bort ditt skägg med aloe vera. Tvätten är sulfatfri och mjukgör ditt skägg. Den lämnar skägget mjukt och rakt, klart att frisera. Använd tvätten i vått skägg, precis som med schampo.

Skäggstyling:
Vi har alla behov för lite styling, även ditt skägg. Beard Control ger en naturlig look och samma stadga som ett milt vax. Den mjukgör lockar och lämnar ditt skägg mjukt och snyggt. Arbeta in en liten mängd vax i handflatorna styla sedan skägget som du önskar.

Förstärkt Boar Bristle-Borste:
Tämj ditt skägg med denna förstärkta borste med svinborst.

I setet medföljer:
- Beard Envy Hydrating Beard Wash, som är en skäggtvätt med aloe vera och sojaprotein som ingredienser, som ger ditt skägg volym, utstrålning och hållbarhet.
- Beard Envy Control, som ger ditt skägg en snygg, lätt stadga och det bästa från två världar. Både en snygg look och ett hälsosammare skägg.
- En behaglig svinborste.
Setet kommer i en passande box så att hela seten får den rätta looken.

Så om du har ett stort skägg och sätter pris på att se välvårdad ut och hålla ditt snygga skägg snyggt, så är det här setet en perfekt partner.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter