Böker Arbolito Rakkniv (Svart Handtag, 5/8)

Böker Arbolito Rakkniv (Svart Handtag, 5/8)

3 215 kr
Arbolito är en av Bökers absoluta toppmodeller, som är kända för sin extremt höga designnivå.
Bara 1 i lager
3 215 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Böker har med sin Arbolito skapat en helt unik rakkniv som är själva kärnan av bra design och hantverk. Denna rakkniv berättar väldigt mycket om Böker som verksamhet och vilken standard deras produkter ligger på. Bökers produkter har genom flera generationer varit kända under namnet Arbolito, som på spanska betyder litet träd. Du har där förklaringen på Bökers logo och namnet på just denna rakkniv som på många sätt beskriver Böker som verksamhet samt deras värden.

Handtaget

Arbolito har ett av de mer detaljerade och annorlunda handtagen i Böker's sortiment. Handtaget är utformat i ett maskulint svart plastmaterial som ger både en läcker design och god funktionalitet. Men det helt unika med detta handtag är utsmyckningen. För det första är Solingen ingraverat i själva skaftet, vilket tydligt ärar staden och hantverket som skapats i den tyska staden under flera hundra år. I botten är handtaget utsmyckat med en krona som beskriver rakknivens betydelse för Böker och symboliken i en kniv som håller kunglig klass.

Kniven

Rakkniven är utformad med ett blad i premiumstål från Solingen, som ger ett extremt skarpt och hållbart blad. Kniven har fått en mycket karakteristisk spansk spets samt Bökers kända hollow ground slipning. Du kommer kort sagt att få en rakkniv i världsklass. Kniven är självklart tillverkad för hand och har gått igenom mer än 120 steg.

Böker Arbolito kommer med ett unikt serienummer, äkthetscertifikat och en historisk förpackning.

Specifikationer

Storlek: 5/8

Handtag: Svart plast

Slipning: Hollow Ground

Ingravering: Böker Arbolito på kniven & Solingen på handtaget

Framställd av Böker i Solingen i Tyskland
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter