Böker Classic Razor Rakkniv (Svart Handtag, 5/8)

Böker Classic Razor Rakkniv (Svart Handtag, 5/8)

1 376 kr
Tyska Böker har med denna handgjorda rakkniv skapat en kniv som kommer få både nybörjare och erfarna användare att känna sig som våtrakningskungar.
Bara 2 i lager
1 376 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Tyske Böker har med sin Classic Razor Rakkniv skapat en mycket unik rakkniv. För det första är kniven handgjord i Tyskland av några av branschens absolut bästa och duktigaste experter. Men Böker har även utvecklat en kniv som lagt sig precis i kategorin för prisvärda och läckra rakknivar utan att kompromissa med kvaliteten. Resultatet har därför blivit en rakkniv med outstanding value for money!

Handtaget

Böker har inte kallat denna modell Classic för skojs skull och en av anledningarna är det väldigt autentiskt designade svarta handtaget. Handtaget är producerat i ett svart plastmaterial som inte bara ger en fin och stilren look – utan också en mycket hög kvalitetsnivå och användarvänlighet.

Kniven

Böker har producerat sin Classic Razor Rakkniv med ett blad i karbonstål med hollow ground slipning. Den kombinationen ger ett väldigt starkt blad som i stort sett inte kan slitas ut – och det är inte det enda Böker har gjort för att ge sin kniv extrem hållbarhet. Bladet är producerat med en round point spets som innebär att du kommer ha en rakkniv för livet.

Böker rakkniven kommer i en historisk förpackning med äkthetscertifikat.

Specifikationer

Storlek: 5/8

Handtag: Svart plastmaterial

Slipning: Hollow Ground

Framställd av Giesen & Forsthoff i Solingen i Tyskland
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter