Böker The Celebrated Bocote Rakkniv (Handtag i Bocoteträ, 5/8)

Böker The Celebrated Bocote Rakkniv (Handtag i Bocoteträ, 5/8)

1 792,46 kr
Böker The Celebrated Bocote är rakkniven som alla våtrakare endast vågat drömma om.
Bara 1 i lager

1 792,46 kr

Ordinarie pris 2 014 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Böker är en väldigt stolt och välkänd tysk producent av rakknivar, och de jobbar målinriktat med att skapa de absolut bästa knivarna till er våtrakare. Böker har med sin The Celebrated Bocote Rakkniv återskapat en av verksamhetens mest berömda knivar som har sina rötter hela vägen tillbaka till 1906.

Handtaget

The Celebrated Bocote är framställd av Böker's främsta hantverkare som noga har valt ut varje enskilt material till rakkniven. Du kommer uppleva det helt unika handarbetet då du får kniven i handen för första gången och både kan se och känna handtaget på The Celebrated Bocote. Handtaget är framställt i det finaste av bocoteträ som ger en mycket stilren och klassisk look – och inte minst känslan av kvalitet och hantverk i världsklass.

Kniven

Böker's rakknivar tillverkas på deras egen fabrik i den tyska staden Solingen som är känd över hela världen för sin knivproduktion. Böker har använt sin stora kunskap och erfarenhet vilket har resulterat i en helt extraordinär kniv på The Celebrated Bocote. Kniven är utformad med en round point spets, som ger en väldigt samarbetsvillig rakkniv. Men det är först när det kommer till slipningen som kniven på allvar skiljer sig från mängden. Kniven är nämligen producerad med en speciellt framtagen hollow ground slipning som ger dig en rakupplevelse som du inte får någon annanstans - slipningen har gett kniven ett blad som håller greppet om huden likt ingen annan rakkniv på marknaden.

Böker rakkniven kommer i en historisk förpackning med ett äkthetscertifikat.

Specifikationer

Storlek: 5/8

Handtag: Bocoteträ

Slipning: Extra Hollow Ground

Ingravering: The Celebrated

Framställd av Giesen & Forsthoff i Solingen i Tyskland
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter