Böker Waldorf 24 Karat Guld Rakkniv (Svart Handtag, 5/8)

Böker Waldorf 24 Karat Guld Rakkniv (Svart Handtag, 5/8)

2 470,95 kr
Är du en riktig finsmakare och enbart vill ha det bästa av det bästa. I så fall har Böker gjort den ultimata rakkniven för dig. Waldorf är nämligen en fulländad kniv i 24K guld som ger dig en rakkniv som sticker ut från mängden.
Bara 1 i lager

2 470,95 kr

Ordinarie pris 2 907 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Du känner kanske igen den tyska staden Solingen som är mer känd som City of Blades bland erfarna våtrakare. Epitetet City of Blades härstammar från en lång produktionshistoria av kvalitetsknivar som har blivit kända över större delen av världen. Böker kan ta åt sig en stor del av äran av det epitetet och du kan förvänta dig något extraordinärt när du får en kniv från Böker i din hand.

Handtaget

Böker Waldorf är gjord med ett stilrent och klassiskt handtag i svart plast som både ger en känsla av kvalitet och ett supergrepp under rakningen. Böker kompromissar inte med något och varenda detalj och funktion är noga genomtänkt. Det syns också i Waldorf där handtaget har fått Böker's logo ingraverad i guld som matchar den exklusiva kniven och ger en väl genomgående look.

Kniven

Under mer än 100 år har Böker tillverkat rakknivar som ej varit guldbelagda, men de tänkte om på gällande sin Waldorf kniv. Waldorf kommer med en snygg och extremt exklusiv rakkniv i 24K guld med en kärna av karbonstål. Kniven är utformad med en round point spets och en hollow ground slipning som ger en användarvänlig och driftsäker rakkniv.. Kombinationen av material och hantverk ger en helt fantastisk rakkniv som många våtrakare kommer dregla över.

Böker rakkniven kommer i en historisk förpackning med ett äkthetscertifikat.

Specifikationer

Storlek: 5/8

Handtag: Svart plast

Slipning: Hollow Ground

Ingravering: Waldorf

Framställd av Böker i Solingen i Tyskland
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter