Køb BoostCase - 599,-
249,95 kr
Vad är din iPhone värd om den är trasig och inte har ström? Ingenting. Men med Boost Case Hybrid kan du lösa båda dessa problem.
Bara 2 i lager

249,95 kr

Ordinarie pris 384 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Boost Case Hybrid är en innovation inom tillbehör för iPhone. Med denna gadget får du både ett skydd och ett extrabatteri. Passar din iPhone 4 eller iPhone 4S. Denna unika tvådelade konstruktion: ett ultra slim-fit och lätt skal som sitter perfekt på din iPhone och ett anslutningsbart reservbatteri, är ett måste för varje iPhone.

Vi är många som har samma problem – iPhonebatteriet har en förmåga att ta slut allt för snabbt, men med detta extra batteri är detta inte längre ett problem du behöver oroa dig för. Det unika med Boost Case Hybrid är att batteriet och skalet är två separata delar. Du behöver inte använda dem tillsammans. Det gör att du kan frigöra batteriet från din iPhone och använda det endast när det behövs.

Detta Boost Case är utformat för att ta upp så lite plats som möjligt. Du får ett skydd för din iPhone utan extra tjocklek. Skalet i sig är endast ca. 1 mm tjockt, så din iPhone blir inte större än nödvändigt.

Naturligtvis beaktas kameran i telefonen och det finns en utskärning för den. På baksidan finns även ett päronformat hål som visar Apples logotyp. Detta hål används också för att ansluta batteriet, som bara tar lite extra plats på baksidan och i botten. Men du kan fortsätta använda din iPhone som vanligt – vilket så klart är av största vikt!

Funktioner:

- Batteriet är på 1900 mAh

- Dubblar din iPhones batteritid

- Försedd med batteriindikator

- Skalet och batteriet är separata

Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter