Captain Fawcett Ricki Hall's Booze & Baccy Beard Oil (50 ml)

Captain Fawcett Ricki Hall's Booze & Baccy Beard Oil (50 ml)

469 kr
Ricki Hall's Booze & Baccy Beard Oil Limited Edition, är framtagen i samarbete med den kända skådespelaren och modellen Ricki Hall.

469 kr

Ordinarie pris 569 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Limited Edition Ricki Hall's Booze & Baccy Beard Oil


Captain Fawcett Ricki Hall's Booze & Baccy Beard Oil (10 ml) är en skäggolja som är framtagen i samarbete med modellen och skådespelaren Ricki Hall.
Produkterna i denna serie är tillverkade i Limited Edition och därför specialgjorda.

Oljorna i Ricki Hall serien är handgjorda vilket också gör dem helt unika. Doften är framtagen i samarbete med Ricki Hall, med vikt på att det ska vara en maskulin olja som samtidigt ger dig en fantastisk doft och ett unikt brand.

Oljan är tillverkad av en perfekt blandning av eteriska oljor som ser till att kombinera doften av luxuösa noter från sockersöta och friska gröna tobaksblad, aromatisk rökelse, vaniljbönor. frisk humle och kryddor från ekträ och apelsin som tillsammans ger den en otroligt exotisk doft.
Skäggoljan från Ricki Hall ger dig ett "medium" shine som ser till att ditt skägg fortsatt ser normalt och sunt ut. Den har en exotisk doft som tar bort dålig lukt, men som samtidigt vårdar huden under skägget. Effekten i oljan är också skapad för dig som har ett torrt skägg, då det bidrar till att hålla skägget hälsosamt.


Användning:
Skaka oljan före användning och ta ett par droppar av oljan i och gnid mellan handflatorna. Därefter smörjer du in ditt skägg grundligt och ordentligt genom att dra fingrarna in igenom skägget. Du kan därefter med stor fördel använda dig av en skäggkam som ger dig den perfekta looken.


Innehåller:
50 ml.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter