Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil (10 ml)

Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil (10 ml)

290 kr
En alldeles unik skäggolja från det kända Captain Fawcett, som innehåller flingor av 23 karat guld. Denna skäggolja gör så att du ser ut som en miljonär på utsidan, och känner dig som en miljonär på insidan.
Bara 3 i lager
290 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Unik skäggolja
Här får du en enastående skäggolja gjord av Captain Fawcett, som ger dig möjligheten att känna dig som en riktig kung.

Det som är speciellt med den här formulan i skäggoljan är att Captain Fawcett har samarbetat med Jimmy Niggels, som är ambassadör och grundare för den internationella organisationen vid namn Beard Season.

Dessutom är den framställd av de bästa råvarorna för att försäkra dig om att du får en olja som vårdar om ditt ansiktshår och huden under. Målet med den här oljan är att få dig att känna dig som en riktigt miljonär. Anledningen till detta är för att det innehåller flingor av äkta 23 karat guld, den näst bästa sortens guld.Utöver guldet innehåller oljan också flera andra olika ingredienser som vårdar ditt skägg och gör så att det ser riktigt snyggt ut. Produkten är framställd med friska havsdofter och har även en ren doft av citrusblommor.

Lite glans
Denna skäggoljan ger dig "medium shine", vilket innebär att ditt skägg kommer se lite glansigt ut, men det kommer vara en hälsosam look. Det är precis den effekt en skäggolja ska ha!

Stötta Beard Season
Beard Season är som tidigare nämnt en global organisation som gör skägg-ämnet till ett samtalsämne som räddar liv. Organisationen ser till att du samt dina nära och kära ser till att titta på varandras hud emellanåt för spår av melanom, då det är en av världens farligaste cancer-typer.

Därför har Captain Fawcett bestämt att hela beloppet de tjänar på att sälja sina Million Dollar Beard Oil-flaskor, går oavkortat till den här stöttande organisationen. Vi anser att det är viktigt att uppmärksamma och hjälpa till med att hitta fler vägar till att bota cancer. Var med och gör skillnad du också!

Användning
Skaka oljan före användning. Droppa ett par droppar av oljan på din handflator och gnid dem mot varandra. Detta gör så att du löser upp eventuella guldflingor innan du applicerar oljan i skägget. Efter att du har masserat in oljan i skägget kan man med stor fördel använda sig av en skäggkam för att få en riktigt snygg look.

Innehåll
10 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter