Cicamed Express Skin Care Kit

Cicamed Express Skin Care Kit

936 kr
Cicamed Express Skin Care Kit är det perfekta hudvårds-setet till dig som vill ha en målinriktad och grundlig ansiktsvård.
Bara 3 i lager
936 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Den perfekta vägen till hälsosam hud

Vill du ha en fin och välvårdad hud? I så fall är setet från Express Skin Care det rätta för dig. Detta set innehåller 3 produkter som alla innehåller näringsrika ingredienser som bidrar till att huden är välvårdad och ser hälsosam ut.

Alla produkter bidrar till att rengöra och vårda huden så den framstår som fin och välvårdad. Hudvårds-setet från Cicamed är fyllt med fantastiska ingredienser som alla berikar din hud med fukt och näring så att din hud framstår som ny. Du kommer med tiden att uppleva en friskare och mer hälsosam hud i ansiktet!.

  • Organiska oljor
  • Trollhassel lugnar och undertrycker rodnad
  • Naturliga AHA-syror stimulerar och bevarar hudens skyddande låga pH
  • Trollhassel och Aloe Vera som tillför fukt och vård
  • Skyddande antioxidanter

Paketet innehåller följande produkter

Cicamed Antioxidant Cleanser (150 ml)
Cicamed Antioxidant Cleanser är en effektiv, mild och löslig rengöringsgel som är pH-balanserad för att upprätthålla hudens naturliga balans. Utvecklad med milda och naturliga ytaktiva ämnen som rengör på djupet och avlägsnar smink och orenheter effektivt.

Cicamed Serum C Antioxidant (30 ml)
Cicamed serum C är ett fuktgivande serum som är rikt på skyddande vitaminer och kraftiga antioxidanter, vilket gör den till en effektiv fuktighetskräm. Utvecklad med fuktgivande hyaluronsyra och organisk aloe vera som ger huden en intensiv fuktighet.

Cicamed 24h Creme Balance (50 ml)
Cicamed 24h Creme Balance är gjord på ekologiska örter och betaglukan från svenskt havre. Krämen är utvecklad med skyddande antioxidanter och organisk jojoba- och solrosolja som mjukgör och motverkar torr hud.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter