Dear Barber Giftset Collection 4 Shave Care

Dear Barber Giftset Collection 4 Shave Care

413 kr
läckert retro cigarrliknande presentask till män med skägg. Den perfekta gåvan till män som håller av våtrakning. Innehåller Preshave rakolja, rakkräm Shave Biscuit och en doft (Edt).
413 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Beskrivning
Dear Barber Giftset Collection 4 Shave Care är den perfekta presenten till pappa, partner eller son som önskar en kvalitetsrakning varenda gång.
Detta set är den perfekta presenten till män som håller av våtrakning och perfekt till en som använder rakborste. Produkterna är elegant presentförpackade i en läcker cigarrliknande presentask.

Innehåll
1. st - Preshave rakolja (30 ml)
Dear Barber Shave Oil är en mjukgörande preshave olja som inte blir fet. Den efterlämnar din hud silkesmjuk och redo för rakning. Innehåller närande mandelolja, vindruvskärnolja och tea tree oil med milda antiseptiska egenskaper.

Skägget blir mjukgjort och gör det lättare att uppnå en slät och mjuk rakning.

1. st Dear Barber Shave Biscuit Rakkräm (100 ml)
Dear Barber Shave Biscuit är en supertraditionell rakkräm, som ger ett läckert skum och en slät rakning. Dear Barber Shave Biscuit är gjord på en helt unik formula, som har som syfte att ge dig den tätaste och mjukaste rakning.

1. st Dear Barber EDT With Confidence (30 ml)
Med denna fantastiska och maskulina doft fulländar du sammansättningen av Dear Barber's produkter. Dear Barber EDT With Confidence passar perfekt med din preshave rakolja och Shave Biscuit rakkräm.

Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter