Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre

Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre

413 kr
Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre är den optimala presentasken till mannen som går in för att ha ett läckert hår och lägger stor vikt på vax med stark stadga. Presentasken kommer i en superhäftig retro, cigarrliknanade ask.
413 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Beskrivning
Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre är den optimala gåvan till mannen som gott kan vilja skämma bort sitt hår och ha kvalitetsprodukter för att få till den rätta hårstilen.
Med detta Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre kommer du nu kunna få bukt på ditt toviga hår och ge det nytt liv.

Innehåll

1. st - Dear Barber Shampoo (50 ml)
Dear Barber Shampoo är ett riktigt väldoftande schampo som lätt skummar upp och det har därmed en lång levnadstid i förhållande till mängden. Schampot efterlämnar håret mjukt och mer medgörligt och ger samtidigt håret volym.

1. st - Dear Barber Conditioner (50 ml)
Dear Barber Conditioner är otroligt läckert samt väldoftande och ger håret styrka samtidigt som det efterlämnar håret silkesmjukt och med en sund look. Detta balsam tillför en skyddande hinna som förseglar fukt inne i hårsäcken.

1. st - Dear Barber Fibre Hårvax (100 ml)
Fibre är Dear Barber's starkaste hårvax och det har en otroligt stark stadga! Dear Barber's elastiska fiberteknologi gör det möjligt att styla ditt hår på de vildaste vis - det är bara fantasin som sätter gränserna. Ett väldigt populärt vax när det ställs krav på stadga.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter