Dear Barber Giftset Collection 5 Shaping Cream

Dear Barber Giftset Collection 5 Shaping Cream

413 kr
Dear Barber Giftset Collection 5 Shaping Cream är den optimala presentasken till mannen som går in för att ha ett läckert hår. Presentasken kommer i en superläcker retro- och cigarrliknande ask.
413 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Beskrivning
Dear Barber Giftset Collection 5 Shaping Cream är den optimala presenten till mannen som gott kan vilja skämma bort sitt hår och önskar använda kvalitetsprodukter för att få till rätt hårlook.
Med Dear Barber Giftset Collection 5 Shaping Cream blir du helt säkert utrustad med läckra produkter, som får håret att se naturligt och stiligt ut.

Innehåll

1. st - Dear Barber Shampoo (50 ml)
Dear Barber Shampoo är ett ytterst väldoftande schampo som lätt skummas upp. Schampot efterlämnar håret mjukt och mer medgörligt och ger samtidigt håret volym.

1. st - Dear Barber Shaping Cream Hårvax (100 ml)
Dear Barber Shaping Cream Hårvax passar till alla hårtyper och stilar. Hårvaxet har en otrolig lätthet, som gör det möjligt att styla även de mest tunnhåriga män utan att det ser flottigt eller osunt ut. Hårvaxet är perfekt till dig som önskar att håret ser "produktfritt" ut.

1. stk - Dear Barber Conditioner (50 ml)
Dear Barber Conditioner är superläcker, väldoftande och ger håret styrka, samtidigt som den efterlämnar håret silkesmjukt och med en sund look. Detta balsam tillför en beskyddande hinna som förseglar fukt inne i hårsäcken.

Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter