Dovo Diamant Straight Razor Barberkniv

Dovo Diamant Straight Razor Rakkniv (Ebonywood handtag)

2 306 kr
Dovo Diamant Straight Razor med blad i guldetsat svart kolstål och handtag i elegant ebenholtsträ. En snygg och läcker rakkniv förerfarna våtrakare...
Bara 1 i lager
2 306 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Med ett blad i guldetsat svart kolstål och handtag i elegant ebenholtsträ representerar Dovo ”Diamant” Straight Razor den absoluta gräddan bland rakknivar.

Tillverkad i hög Dovo Solingen-kvalitet, med "Dovo Diamant" etsat i guld på det läckert svarta bladet och ett skaft i brun ebenholts, är denna rakkniv designad för att ligga bekvämt i handen och ge en ren och komfortabel rakning.

Detta är inget mindre än en perfekt utformad rakkniv för våtrakning/old-school-rakning – och så är den ju dessutom übersnygg att ha ståendes vid tvättstället i badrummet.

Rakknivar tillverkade av Solingen i Tyskland produceras med samma teknik och hantverk som användes för medeltidens antika vapen - och nu används de för att göra läckra och effektiva rakningsverktyg för män.

Tekniken har uppenbarligen finslipats sedan dess och Dovo är kända för att göra några av de mest stabila, skarpa och lyxiga rakknivarna på marknaden

Information:
  • >Storlek: 5/8 "
  • Hollow Ground blade
  • Presentförpackning i blå metall ingår
  • Tillverkad av Dovo i Solingen, Tyskland

Observera:

Denna rakkniv är inte finslipad vid leveransen på grund av emballeringen. Även om Dovo Solingen slipar sina rakknivar till perfektion innan de förpackas, så kan rakkniven kräva ytterligare finslipning innan den första användningen.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter