EnvyWhite Luxus TandblegningsSet

EnvyWhite Luxus Tandblekningsset

844 kr
Tänder kan med tiden få en matt yta, och orsakerna är ofta olika. En sak är säker, med EnvyWhite får du vita tänder igen!
844 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Luxuspaketet
Luxus tandblekningsset är utvalt specifikt till personer som önskar en komplett behandling och är kompromisslös när det kommer till resultat. Luxuspaketet innehåller allt som behövs för att få ett vackert vitt leende. I paketet finns en extra mild blekningsgel som ska användas för att skonsamt vänja tänderna med tandblekningsprocessen. Annars finns det en risk att tänderna blir överbelastade av blekningen.

Paketet innehåller också 2 sprutor med den effektfulla Super Formular blekningsgel, som ger dig det bästa blekningsresultatet idag, samt en mineralgel som via essentiella mineraler styrker dina tänder och vårdar dem. För att ge dig den bästa indikatorn på hur vita dina tänder blir efter behandlingen med Luxus-tandblekning så får du en Shade Guide med i paketet, som visar färgnyanserna före och efter.

Nyttig information
Detta set ger dig allt som du behöver för att utföra en tandblekning hemma i högsta kvalitet. Kombinationen av dessa produkter ge dig ett bländande resultat. Det rekommenderas att du väntar 24 timmar mellan varje blekning.

Setet innehåller
- En 5 ml Mild Blekgel (till 3 behandlingar)
- Två 5 ml Super Blekgel (till 5 behandlingar)
- En 3 ml Mineralgel (Den blåa)
- Två tandskenor
- En skinnbehållare
- En Shade Guide
- En bruksanvisning
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter