Equmen Precision Sokker

Equmen Precision Strømer (One Size Fits All)

121,04 kr
Speciella strumpor utvecklade med Equmens Helix-Mapping™-teknologi. Strumporna har inbyggt stoed foer foetter och underben. De är gjorda av en tygblandning som är både mjuk och ventilerad, vilket goer dem bekväma att använda.

121,04 kr

Ordinarie pris 136 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Goer dina foetter bekväma - liksom Equmens™ troejor är Precision-strumporna gjorda med Equmens patenterade Helix-Mapping™-teknologi som stoedjer och hjälper till att optimera foetternas konturer. Strumporna är bekväma att bära och det mjuka tyget tar bort fukt, vilket garanterar att dina foetter foerblir torra och bekväma.

Equmen Core Precision-serien är utformad foer att uppnå en foerbättrad kroppshållning, minimera stress och få ett bra floede i kroppen. Det supermjuka tyget tar bort fukt och håller dig torr och bekväm. Tyget har också inbyggda luftventiler som ser till att du inte blir foer varm. Equmens teknologi är optimal foer att få bort värmen från kroppen, även om plaggen används under andra kläder eller vid sportutoevande.

Precision-strumporna har foeljande foerdelar:

• Ger benen energi
• Riktar upp fotvalvet och ger fotleden stoed
• Lindrar troetthet och kramper
• Kontrollerar temperatur och fuktighet
• Främjar blodcirkulationen
• Kompressionsfoerhållande 15-20 mmHg (term foer trycket strumpan stoeder med)

Storlek:
One Size

Material:
72% Nylon, 28% Spandex

Användning:
Strumporna kommer kännas lite tighta i boerjan, men din kroppsvärme kommer att goera att materialet snabbt blir bekväm och känns som en andra hud. Kan maskintvättas kallt, men undvik att använda blekmedel eller mjukmedel. Låt strumporna lufttorka efter tvätt.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter