Escentric Molecules - Escentric 01 (100 ml)

Escentric Molecules - Escentric 01 (100 ml)

1 230 kr
Den unika, innovativa doften från Escentric Molecules understryker och framhäver din egen personliga doft med en hint av rosépeppar och förfriskande grön lime.
1 230 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Escentric 01 har en hög koncentration av Iso E Super som är ett molykulärt ämne. Ämnet är enastående då det utvecklar sig i kontakt med värme och hud, och därmed skapar du din egen, unika doft som inte liknar någon annans.

Denna innovativa doft från Essentric Molecules innehåller ett enda molykulärt ämne, Iso E Super, som normalt finns i en liten dos i vanliga parfymer. Ämnets unika effekt gör att du kan skapa din egen doft genom att använda Escentric 01.

Framhäv din personliga doft
Escentric 01 hjälper till att framhäva och understötta din egen unika doft med en härlig doft av rosépeppar och förfriskande lime. Den härliga doften rör sig snabbt från topp- till bottennot och stannar där och skiftar mellan de härliga och träaktiga doftnoterna.

Escentric 01 är inspirerad av doftens känsliga och naturvetenskapliga natur, medan flaskans design är inspirerad av matematiska, binära koder och molekylär grafik.

Om Escentric Molecules
Dofterna i Escentric Molecules blev lanserade 2006 och blev rensade från hyllorna direkt vid lanseringen. Escentric Molecule består av två serier som har sin egen unika doft. Escentric 01, 02 och 03 samt Molecule 01, 02 och 03.

Innehåll
100 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter