Escentric Molecules - Escentric 02 (100 ml)

Escentric Molecules - Escentric 02 (100 ml)

1 384 kr
Escentric 02 är en innovativ doft med en ren not som utvecklar sig till en varm, sexig och förförande doft. Du får en förfriskande och härlig doft som är helt unik.
Bara 1 i lager
1 384 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Beskrivning
Escentric 02 är den andra helt syntetiska doften från Escentric Molecules. Näsan bakom denna parfym är Geza Schoen som har lagt sin innovativa prägel på alla Escentric Molecules dofter.

Unisex-doft
Escentric 02 har samma blandningsförhållande som sin föregångare, Escentric 01 som är en blandningsarom och en ren arom. Doften har en blandningsarom av ambroxan blandat med vetiver och muskon. Toppnoten består av violrot, fläderextrakt och hedione.

Du får en varm, förförande och sexig doft som är starkt inspirerad av naturvetenskap och den naturliga sensualiteten i doften. Doften passar både till män och kvinnor i och med den unika doften i kombination med molekylernas effekt i kombination med hud. Doften är därmed kraftigast när den kommer i kontakt med varm hud - och inte helt optimal när den används på till exempel kläder.

Om Escentric Molecules
Dofterna i Escentric Molecules blev lanserade 2006 och blev rensade från hyllorna direkt vid lanseringen. Escentric Molecule består av två serier som har sin egen unika doft. Escentric 01, 02 och 03 samt Molecule 01, 02 och 03. Dofterna har alla sin unika prägel som framhäver din egen doft. Alla dofter passar både till män och kvinnor.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter