Feather Shavette Artist Club DX (Grå)

Feather Shavette Artist Club DX (Grå)

2 269 kr
Luxuös shavette från Feather i den klassiskt japanska stilen. Gjord i rostfritt stål och konstharts.
Bara 2 i lager
2 269 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Feather gör några av de mest avancerade produkter till rakning och de är utformade för professionell användning. Vi anser dock att alla ska ha möjlighet att använda professionella redskap i vardagen.

Original-shavette rakkniv från Feather gjord i den klassiskt japanska stilen med ett stelt skaft. Den är gjord i rostfritt stål för att ge en friktionsfri och slät rakning, den är därmed även otroligt slitstark och garanterar dig en tät rakning i många år.

Handtaget är gjort i konstharts som är mycket hållbart, samtidigt är det vattenavvisande och ger dig ett handtag som garanterat inte glider när det blir vått. Denna shavette är därmed av hög kvalitet, som håller i många år, om man sköter om sin utrustning ordentligt.

Feather använder sig av ledande teknologi inom framtagning av rakblad och du får därför ultratunna rakblad som är mycket härdade. De ger en tät rakning och är flexibla så rakningen blir mer behaglig.

Denna shavette bör enbart användas med Feathers egna rakblad och vi rekommenderar även att du använder dessa till rakning, då du får den bästa rakningen med de rakblad som är designade till shavetten.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter