Filorga NCTF Essence Serum Lotion (150 ml)

Filorga NCTF Essence Serum Lotion (150 ml)

607 kr
Fuktgivande lotion-serum, som är det första och viktigaste steget i din anti-age-rutin.
Bara 3 i lager
607 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Förberedande ansiktsserum

Om du vill förbereda huden för en effektiv hudvårdsrutin, så är Filorga NCEF-Essence något just för dig. Denna grundläggande lotion förbättrar och förlänger fördelarna med de hudvårdsprodukter som appliceras efteråt, såsom fuktighetskräm eller primer.

Filorga NCTF Essence Lotion är ett serum som verkar som en fuktsluss på huden och förbereder den för efterföljande serum. Den förser omgående huden med en utstrålning, och verkar skyddande samt fuktbevarande.

Lotionen innehåller vattensensorer och AQUA-MX-teknologi, som arbetar tillsammans för att ge ögonblicklig och hållbar hydrering till hudens textur.

Fördelar
Kombinationen av vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer, hyaluron och antioxidanter gör att NCTF Essence ger en omgående utstrålning till huden, men även verkar fuktgivande (som en fuktmagnet) och skyddande på huden.

Användning
Använd morgon och/eller kväll på ren hud före serum eller fuktighetskräm. Applicera genom handflatan eller med en bomullsrondell på hela ansiktet, tills produkten absorberats helt. Skaka väl innan användning.

Innehåll
150 ml
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter