Filorga Optim Eyes Lashes & Brows (2 x 6.5 ml) (made4men)

Filorga Optim-Eyes Lashes & Brows (2 x 6.5 ml)

707 kr
Filorga Optim-Eyes Lashes & Brows har en dubbelverkande formula, som både stimulerar, stärker och reparerar ögonfransar samt ögonbryn.
Bara 1 i lager
707 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Serum till ögonfransar och ögonbryn

Om du vill ha välvårdade och långa ögonfransar, så är Filorga Optim Eyes Lashes & Brows något för dig. Lashes & Brows är ett aktivt ögonfransserum, som ger dig otroligt långa och mörka ögonfransar med massor av fyllighet och längd.

Ger längre och kraftigare ögonfransar
Filorga Optim Eyes Lashes & Brows är en vårdande produkt till ögonfransarna, som ger näring samt skyddar medan den ökar tillväxten av ögonfransar och ögonbryn. Serumet verkar stimulerande och går in och förstärker samt ger kraftigare och längre ögonfransar, upp till 10 % längre.

Den ena änden av det essentiella redskapet består av en ultratunn borste som kan applicera produkten precis vid hårrötterna. I den andra änden sitter mascaraborsten som utformats speciellt för att täcka varje enskilt hårstrå med vårdande serum.

Vårdande ingredienser
  • Dubbelverkande näringsmatrix som berikar ögonfransarna och ögonbrynen med proteiner
  • NCTF® skyddar sköra hårstrån, reducerar risken för att hårstråna går av eller lossnar
  • Färglös formula som säkerställer att smink håller längre

Användning
Vi rekommenderar att serumet appliceras morgon och kväll. Steg 1 appliceras vid ögonfransarnas och ögonbrynens rötter. Steg 2 appliceras med borsten från rot till topp.

Innehåll
2 x 6,5 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter