Filorga Scrub & Mask (55 ml)

Filorga Scrub & Mask (55 ml)

576 kr
2-i-1 produkt från det luxuösa märket Filorga, som exfolierar huden samtidigt som den förses med massor av fukt och porerna minimeras.
Bara 1 i lager
576 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

2-i-1 produkt från Filorga

Står du utan en peelingprodukt och mask i en och samma produkt? Denna fantastiska 2-i-1 produkt kan exfoliera samtidigt som den tillför massor av omvårdnad genom masken. Det gör denna Scrub & Mask perfekt för dig.

Fördelar med Filorga Scrub & Mask
Eftersom det är en 2-i-1 produkt blir det enklare för dig, och det är såklart en fördel. Men därutöver har den även följande fördelar:

  • Exfolierar huden
  • Jämnar ut hudens struktur
  • Verkar djuprengörande på huden
  • Ökar cellförnyelsen
  • Syresätter cellförnyelsen
  • Minimerar trötthetstecken

Denna läckra skrubb och ansiktsmask innehåller bland annat NCTF-komplex och hyaluronsyra, som ger din hud en ökad glans, återfuktar, stramar upp och reparerar huden. Därför får du en härligt mjuk hud med 2-i-1 produkten.

Så använder du Scrub & Mask
Vi rekommenderar att du använder den efter att du rengjort ditt ansikte med din föredragna rengöringsprodukt. Därefter fördelar du masken på huden, så snart den rör vid huden så börjar den syresätta och bubbla upp. Det kan kittlas något, därefter låter du den verka i 5-10 minuter, varpå du sköljer av den.

För att få optimalt resultat av denna luxuösa peeling och mask, är det viktigt att du använder den 1-3 gånger i veckan.

Innehåll
55 ml.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter