Geisha Shave Soap Unscented (80 g) (made4men)

Geisha Shave Soap Unscented (80 g)

214 kr
Geisha Shave Soap är en handgjord och parfymfri raktvål som tagits fram i Finland.
Bara 2 i lager
214 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Handgjord raktvål

Om du vill ha en naturlig och vegansk raktvål som förbereder huden för rakning, är Geisha Shave Soap Unscented något för dig. Raktvålen är särskilt lämpad för känslig och torr hud, samt till att rakning av intima områden.

Geisha Shave Soap är en helt naturlig och vegansk raktvål, handgjord i Finland. Med hjälp av fuktgivande raktvål blir rakningen vänligare mot huden, och du undviker irriterad hud samt röda prickar. Raktvålen förbereder huden för rakning, mjukgör håret och gör huden slät, så att rakhyveln glider på huden utan problem.

Tack vare den mjuka sammansättningen är tvålen även enkel att arbeta med i händerna, gnugga mellan blöta händer och använd på det område som ska rakas. Raktvålen lämpar sig väl till att ta bort hår på hela kroppen, men i synnerhet på benen och intima områden.

Vårdande ingredienser
  • För en tät rakning
  • Ger rikligt och krämigt lödder
  • Effektiv raktvål till flera områden

Användning
För att få bästa resultat, ska du använda en rakborste. Rör runt rakborsten i raktvålen tills borststråna fylls med ett lätt och krämigt raklödder. Raka därefter ditt område, och njut avslutningsvis av ditt lena resultat.

Innehåll
80 g.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter