Geisha DE Razor Shaver (made4men)

Geisha DE Razor Shaver Pink

267 kr
Geisha Razor är framtagen i rostfritt stål och fungerar med det traditionella ersättningsbladet, som medföljer i paketet.
267 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

DE Razor till kvinnor

Om du vill ha en extra tät rakning och samtidigt vara miljövänlig, är Geisha DE Razor Shaver det perfekta valet för dig. Denna DE Razor tar enkelt och skonsamt bort oönskat hår, utan att irritera huden. Det gör den lämpad för känslig hud.

Geisha DE Razor Shaver är en lyxig rakhyvel till kvinnor som vill ha ett miljövänligt och hållbart sätt att raka sig på, utan att det blir ett onödigt spill av plastavfall, såsom vid engångsrakhyvlar. Geisha-rakhyveln är designad till att skonsamt och försiktigt raka bort håret från hela kroppen, utan att irritera huden. Därför lämpar den sig för känslig hud.

Fördelar
  • Mer ekonomisk och hållbar än en plastrakhyvel
  • Mer hållbar, med utbytbara blad
  • Ger tätare resultat på benen

Användning
Förbered din hud och ta en varm dusch. Användning av ett fuktgivande och milt raklödder eller en gel rekommenderas för att undvika röda prickar och hudirritation. Hitta rätt vinkel (ca. 45 grader), och låt Geisha Shaver glida med sin egen vikt.

Använd alltid ett vasst blad. Rakhyveln kan användas till borttagning av hår på hela kroppen, men vi rekommenderar att man börjar med lätta områden, såsom benen.

Innehåll
1 x Geisha DE Razor Shaver
1 x DE Razor Blad
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter