Gentlemen's Tonic Shave Sæt (4 stk)

Gentlemens Tonic Shave Set (4 st)

2 292 kr
Rak-kit till mannen som är intresserad av rakning!
Bara 1 i lager
2 292 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Detta rakningsset från Gentlemen's Tonic består av Pre-Shave Oil, Classic Shave Cream, Rakborste och Aftershave Cream. En perfekt presentidé till en man som intresserar sig för rakning.

Pre-Shave Oil
Med Gentlemen's Tonic Pre-Shave Oil får du en perfekt start på rakningen. Den är ursprungligen designad till professionella barberare och är framtagen i samarbete med några av Londons bästa barberare. Den ultimata oljan till starten av en bra rakning!

Classic Shave Cream
Gentlemen's Tonic Classic Shave Cream har en formula som lindrar och fuktar huden under rakning. Den är berikad med olja från vindruvskärna som mjukgör och skyddar huden samt ger dig en nära och behaglig rakning.

Rakkrämen innehåller dessutom aloe vera som har en naturligt kylande effekt och helande egenskaper som förebygger rodnad och sveda efter rakning. Den innehåller också nyponolja och kokossmör som har ett högt innehåll av E-Vitamin och återfuktar och mjukgör. Rakkrämen är så slät och lyxig att du knappt behöver en rakborste för att få ett slätt och snyggt resultat.

Rakborste
Du får naturligtvis med en av de mest essentiella delarna till en bra rakning. Rakborste från Gentlemen's Tonic tillverkad med borsthår av Pure Badger.

Aftershave Cream
Denna After Shave Cream kan också användas som fuktighetskräm. Den innehåller mineralrika ingredienser som hjälper till att lugna, återfukta och föryngra nyrakad hud. Den passar perfekt till normal hud, och hjälper till att bevara hudens naturliga fuktighet. Aftershave Creamen är dessutom antiinflammatorisk, antiseptisk och helande.

Den innehåller tång som hjälper till att bevara fukten i huden, björk som stänger porerna och helar sår, kakaosmör som mjukgör och fuktar huden, babassuolja som har en kylande effekt och är lugnande för huden, samt bergamottolja som verkar spänningsavlastande.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter