Golden Beards Shaving Kit

Golden Beards Shaving Kit

807 kr
Detta Beard Starter Kit från Golden Beards ger dig de bästa förutsättningarna för att vårda och styla ditt skägg enligt önskan.
Bara 2 i lager
807 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Allt du behöver till ditt skägg

Om du vill ha alla dina hjälpredor till skägget samlat i ett set, är Golden Beards Shaving Kit det perfekta valet för dig. Med detta set har du allt du behöver för att sköta om ditt skägg.

Beard Starter Kit ger dig möjlighet att vårda ditt skägg och ge det en fin glans. Slipp torrt och besvärligt skägg med detta kit. Ett 100 % organiskt kit, för att du ska känna dig trygg när du tvättar ansiktet med dessa produkter.

Beard Wash Shampoo (100 ml.)
Befria ditt skägg från smuts och bakterier med Beard Wash Shampoo och ge det en god och uppfriskande doft på samma gång.
Massera in i skägget och låt verka i 2-3 minuter för att tvätta ur det med varmt vatten.

Beard Conditioner (100 ml.)
Detta balsam till skägget fungerar bra till att kontrollera det, om det skulle streta emot på sina håll. Därutöver ger det även en fuktgivande känsla och är därför bra till att motverka torrt skägg.
Används i skägget och ska få verka i 2-3 minuter för att sedan tvättas ur med varmt vatten.

Beard Oil (30 ml.)
Skäggoljan ger en neutral och maskulin doft, samtidigt som ditt skägg mjukgörs och förses med fukt. Den kommer ge ditt skägg en glans och ett mer stilrent utseende.
Se till att skaka flaskan innan användning. Applicera rätt mängd i händerna med pipetten, allt beroende på hur stort ditt skägg är, och massera in oljan i skägget.

Moustache Skäggvax (15 ml.)
Detta skäggvax ger dig möjlighet att ge ditt skägg en välvårdad finish, du får goda möjligheter att styla ditt skägg och få till den stil som passar dig bäst. Du kommer få en känsla av fukt och förbättring av ditt skägg.

Beard Brush
Skäggborste från Golden Beards, som ger dig möjlighet att underhålla stilen i ditt skägg. Den kan ge ditt skägg en stilren och välvårdad finish.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter