Golden Beards Vegan Brush

Golden Beards Vegan Brush

213 kr
Golden Beards Vegan Brush är skapad för dig som vill ha en kvalitetsborste för rengöring av skägget. Borstens ergonomiska grepp gör att du kan borsta från även de svåraste vinklarna.
Bara 3 i lager
213 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Skäggborsten som ger ett finare skägg från Golden Beards

Har du behov av en ordentlig skäggborste? En skäggborste som även hanterar det mest motarbetande skägget? Då ska du lägga vantarna på denna skäggborste från Golden Beards!

Golden Beards Vegan Brush är en oöverträffligt bra skäggborste, som lyckas reda ut även de mest krulliga skäggen. Handtaget är utvecklat för att ligga ergonomiskt bra i handen, så du kan borsta skägget från alla vinklar.

Naturliga fiber för ett bättre resultat
Skäggborsten från Golden Beards är tillverkad av oljad Tampico-kaktusfiber, som är ett naturligt material från norra Mexiko. Materialet är karakteriserat genom att ha en solid elasticitet, och dessutom är den resistent mot kemikalier.

Så använder du skäggborsten
  • Skölj först borsten med ljummet vatten
  • Applicera din favorittvål i skägget och borsta därefter bort all smuts
  • Skölj avslutningsvis av borsten med varmt vatten, och låt den stå i fri luft och torka

Skäggborsten till alla skäggtyper
Golden Beards Vegan Brush kan hålla öven det största och mest välvuxna skägget i schack. Men skäggborsten kan givetvis även användas av dig som bara vill ha lite mer kontroll över skägget. Kort sagt: En välgenomförd skäggborste till alla fullskägg!
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter