Hårvård

Hos oss på Made4men har vi valt ut de bästa hårvårdsprodukterna för
just dig.
Vi har varumärken som ID Hair, Renati och By Vilain, Alpecin och många
fler m.fl.

Kika gärna på våra kategorier för att hitta det du söker efter.

Hårprodukter för män

Det finns en hel del hårprodukter ute på marknaden - men vilka ska du egentligen välja? Vi på Made4men har över 10 års erfarenhet med hårvårdsprodukter för män. Som man är det viktigt att ta hand om sitt hår om man vill undvika exempelvis håravfall eller, bara vill bibehålla en snygg frisyr.

Vi har under en längre tid jobbat med att samla på oss de bästa produkterna på marknaden. Vi har kikat närmare på vilket schampo och balsam som är bäst för ditt ändamål, vilket hårvax du ska använda för att få en snygg frisyr och mycket mer. Allt för att hjälpa dig som är osäker på vilka produkter du ska använda.

Eftersom vi vill erbjuda dig det bästa på marknaden, betyder det att du kan hitta kända märken så som ID Hairoch Renati. Du kan också hitta nyetablerade märken som By Vilain. För oss är det viktigt med helheten. Att du som besöker oss kan hitta hårvårdsprodukter som du har nytta av.

Hårvårdsprodukter för långt och/eller lockigt hår

De flesta produkterna kan användas till kort hår, men vilka skall man använda för långt hår? För lockigt hår? När det kommer till hårvax rekommenderar vi ett vax med mild stadga.

Om du väljer en med stark stadga kan håret väldigt snabbt se fett ut, och det vill vi gärna undvika. Håret ska gärna se så naturligt ut som det går. Välj gärna därför ett vax från exempelvis American Crew.

Hårprodukter för tunt hår

Lider du av tunt hår eller håravfall? Det känner många män tyvärr igen. Tur för dig finns det hjälp att hämta. Vi har på senare år testat flera olika produkter inom denna kategorin, alltså att få fler män att behålla håret på huvudet. En av de bästa produkterna vi har på vår webshop är definitivt Toppik är i en liga för sig själv.

Hårprodukter för kort hår

Det är ju självklart att man kan använda hårprodukter även om man har kort hår. Vi rekommenderar starkt att använda någonting med hög stadga, för att garantera att håret stannar på samma ställe hela dagen. Märken som har produkter som är perfekt för detta ändamål är exempelvis ID Hair, Renati och American Crew m.fl.