Hårtrimmer

Mikkel Fritsen
Spara på dina utgifter genom att klippa håret själv, med hjälp av en hårtrimmer som kan ställas in till precis den längd du vill ha. För ett utmärkt resultat av din hårtrimning bör du välja en maskin med god motorkraft.

Vi har valt att ha ett utbud med trimmers från Remington, BaByliss, Panasonic, Moser och Wella, då dessa fem märkena enligt vår
mening (och enligt flera internationella tester) helt klart tillverkar
de bästa hårtrimmers på marknaden. Så om du önskar en perfekt
trimning, är det mellan dessa fem märkena du ska gå efter.

Se vår bäst-i-test här

Skjul filtre
Filtrera efter
Side
Sortera efter

Hårtrimmers och hårklippare

Hos Made4men har vi bland de bästa hårtrimmers till både män och kvinnor. Vi har sedan år 2007 specialiserat oss i trimmers från alla de mest populära leverantörerna.

Vi strävar alltid efter att ha de bästa hårtrimmrarna samt hårklipparna på marknaden och gör därför en kvalitetstestning på alla produkter innan vi sätter de på vår hemsida.

Remington hårtrimmers

Remington är den utmärkta, prisvärdiga och säkra lösningen till att använda en bra hårtrimmer. De har god motorkraft och kvaliteten är inte något som kommer göra dig besviken.Trots sitt billiga pris, håller Remingtons hårtrimmers fortfarande en hög kvalitet och utför jobbet galant.

BaByliss / BaByliss for Men hårtrimmers

Vi erhåller Babyliss Pro och Babyliss for Men trimmers i vårt sortiment, och här talar vi verkligen om en riktigt fantastisk hårtrimmer. Trimmers som heter Pro är designade till frisörer och är därför din garanti till en riktigt slitstark och användarvänlig produkt. Babyliss for Men trimmers är oftast lite billigare i pris och är perfekt för de män som behöver en maskin för helt normalt bruk.

Panasonic hårtrimmers

Vi har Danmarks största urval av trimmers från Panasonic. Trimmers vi har att erbjuda har tidigare bara varit till för frisörer, men finns nu tillgängligt för de män som vill vara extra säkra på en grym produkt. Med Panasonic kan du vara säker på att du får en produkt med hög kvalitet, lång batteritid och mycket stark motor. Alltså är Panasonic ett perfekt val för dig som vill ha en professionell produkt.

Moser hårtrimmers

Moser är den tyska, pålitliga leverantören av trimmers som man i stort sätt inte kan slåss med. Trimmrarna är tillverkade i hög kvalitet och håller (om du tar god hand om den) i mer än 30 år. Bli inte lurad av dess snygga design, dessa maskiner är gjorde av riktigt hög kvalitet.

Wella hårtrimmers

Trimmrarna från Wella är precis i samma kvalitet som de du finner hos din frisör. Du känner säkert redan till Wella sedan innan på grund av deras hårprodukter. Deras hårtrimmers är i exakt samma höga kvalitet - närmare bestämt några av de bästa du kan hitta.
Mikkel Fritsen

Mit navn er Mikkel, og jeg er ekspert inden for alt med håret.
Udover at benytte mig af en stor mængde af produkter hver eneste uge, har jeg samtidig skrevet blogindlæg og produkttekster om produkterne hver eneste uge. Min viden kommer fra en store interresse i fordelene og ulemperne ved håret, og vil derfor vejlede dig mod lige de produkter du har brug for.