Hemklippning

Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Saxar och trimmare för hemmabruk

När du behöver klippa dig själv behöver du lite utrustning - en bra frisyr är viktigt. Det är värt att få en bra frisyr eftersom dessa båtar håller längre, skär snabbare och säkerställer en mer bekväm frisyr när du vill klippa dig själv.

Hårtrimmer Om du klipper håret med en maskin själv, eller bara klipper nacken i mellan är det en vanlig hårklippare du behöver. Du har möjlighet att ställa in längden och göra trimningen bekväm med de medföljande tillbehören. Vissa modeller kan klippa sex längder, medan andra har upp till 60 olika inställningar. Till och med de billiga modellerna är trådlösa idag, men om du köper en dyrare modell får du längre batteritid, snabbare laddning och några bättre skärningar.

Hår Sax

Saxen kan visa sig vara ditt viktigaste verktyg. Det är inte alla som föredrar att klippa allt hår med klipp - men bara använda det för sidorna. Det kan vara svårt att klippa dig själv med en sax, men det kan lätt göras om du använder en spegel samtidigt, så att du kontrollerar alla vinklar. Alternativt, låt någon annan klippa din sax hemma.
Dessutom kan ett bra saxpar vara ett användbart verktyg eftersom du enkelt kan justera / justera frisyren och hårspetsarna med saxen - utan att behöva klippa håret.