Schampo

En kvalitet schampo är viktigt att ta väl hand om ditt hår. Shampoo rensar dina hårstrån och ser till att håret vax och andra hår tvättas ordentligt. Dessutom schampo för att få till den känsliga hårbotten näring och gör håret mer hanterbara när man har att uttrycka det.

Läs mer om schampo här
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Riktigt bra schampon

Står du där utan ett nytt grymt schampo att använda? Bara lugn! Vi har flera olika att välja mellan som har olika ändamål.

Torrt hår

Behöver du ett schampo som bekämpar torrt hår och hårbotten rekommenderar vi American Crew Moisturizing Schampo. Den har en härlig doft och rengör samt stärker håret på djupet.

Mjäll

Mjäll kan vara mycket obehagligt och orsaka klåda och irritation i hårbotten. Lyckligtvis finns det schampo och serum som effektivt förhindrar mjäll och ger ditt hårbotten nödvändig vård och omsorg. Mot mjäll vill vi rekommendera Bio+ Active Care Serum. Denna produkten förhindrar mjäll och klåda i hårbotten.

Torr hårbotten

Nästan alla har någon gång upplevt att man har torr hårbotten som mestadels kommer omkring vintertid, men för vissa är det en kroniskt problem. Hos oss på Made4men har vi flera produkter som kan hjälpa dig bekämpa detta problem. Vi rekommenderar Bio+ Balance Balsam.