Skägg- & Hårtrimmer

Mikkel Fritsen
Om du vill ha ett knivskarpt utseende och en fin frisyr är det viktigt att ha en bra hårtrimmer och skäggtrimmer.

Vi har ett stort urval av hår trimmer och klädesplattor som gör att du skapar precis det utseende du letar efter.

Välj mellan professionell och vanlig hår trimmer med precisionskam, med eller utan sladd.

Sortera efter

Skägg och hårklippare

När du behöver hitta rätt skägg eller hår trimmer, leta efter om du vill ha en hår trimmer och ett skägg, eller kanske en som kan båda. Det är ofta fallet att trimmare som kan användas för både hår och skägg ofta kommer med precisionskammar av olika längder och inbyggda distanskammar som gör att de kan trimma i olika längder.

Samtidigt måste du vara medveten om att du vill ha en vanlig trimmer eller en mer professionell. Pris och kvalitet är relaterade, och därför är professionell skägg och hår trimmer utformad att användas mer än vanligt. Därför använder dessa frisörer också vanligtvis eftersom de håller längre om de är omhändertagna och underhållna bra. Om du däremot är den typ som vill ersätta din skägg och hår trimmer utan att tänka på det, kan du överväga att investera i en vanlig trimmer.

Hårklippare

Hårtrimmer kommer med en mängd olika funktioner. Många av de professionella hårklipparna har linjära motorer, vilket innebär att rörelserna i motorn är konstanta och att de inte faller i varv när de belastas. Den olika hårklipparen kommer också med distanskammar i alla längder från 0,4 mm till 46 mm. Dessutom finns det trådlösa hårklippare med inbyggt batteri, vilket efter laddning normalt har en driftstid mellan 30 och 90 minuter.

Skäggtrimmer

Det kan vara svårt att hitta rätt bark trimmer eftersom det finns många på marknaden med många olika egenskaper. Det handlar om att hitta rätt skägg trimmer för dina behov. I slutändan kommer det alltid att vara ett kompromiss mellan pris och kvalitet eller antal funktioner. Det är viktigt att notera att du enkelt kan få billiga björnklippare som faktiskt fungerar utmärkt, men om du har erfarenhet av trimmare och kommer att använda den i framtiden är det definitivt värt att köpa en lite dyrare modell av hög kvalitet.

Underhåll av skägg och hårklippare

Med rätt underhåll kan din skägg och hår trimmer vara livslängd, och det ger en bättre skärning. Rengör din trimmer genom att ta bort bladet och skölja trimmerhuvudet under rinnande vatten för att ta bort lös hår. Var medveten om att trimmern är vattentät och kan sålunda tålas sköljas direkt under kranen så att den inte rostar och rostar. distribueras när du sätter på trimmeren. När du behåller din hårklippare eller skäggtrimmer, undviker du att knivarna blir tråkiga så att du kan använda maskinen under mycket längre tid.
Mikkel Fritsen

Mit navn er Mikkel, og jeg er ekspert inden for alt med håret.
Udover at benytte mig af en stor mængde af produkter hver eneste uge, har jeg samtidig skrevet blogindlæg og produkttekster om produkterne hver eneste uge. Min viden kommer fra en store interresse i fordelene og ulemperne ved håret, og vil derfor vejlede dig mod lige de produkter du har brug for.