HH Simonsen The Wet Brush (Sølv)

HH Simonsen The Wet Brush (Silvrig)

229 kr
The Wet Brush är en fantastisk hårborste som säkerställer en skonsam och smärtfri borstning av även det mest trassliga hår.
229 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Skonsam HH Simonsen hårborste

Om du vill kunna reda ut ditt hår snabbt och enkelt, så är The Wet Brush från HH Simonsen den perfekta lösningen för dig. Hårborsten reder varsamt ut ditt hår, så det efter upprepad användning blir silkeslent, sunt och extra glänsande.

HH Simonsen The Wet Brush är en effektiv hårbortse, som skonsamt och smärtfritt reder ut även det mest rufsiga, tjocka och slitna håret. Detta är möjligt tack vare borstens specialkonstruerade borstpiggar.

Piggarna är tunna i diameter och innehåller ett komplex, som gör att borstens piggar kan komma ihåg dess ursprungliga form. Därmed får man en skonsam om än effektiv borstning av även mycket trassligt hår.

Fördelar
  • Särskilt bra till slitet, envist och tjockt hår
  • Minskar risken för att hårstrån bryts av
  • Är skonsam mot håret
  • Med flexibla borstpiggar

Användning
HH Simonsen The Wet Brush ger en lätt utredning i både vått och torrt hår, så den utan problem kan användas i duschen. Arbeta med borsten i håret genom att börja vid topparna och avsluta med hårbotten för att skydda håret från att brytas av.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter