Histoires de Parfums This Is Not A Blue Bottle 1/.4 EDP (15 ml)

Histoires de Parfums This Is Not A Blue Bottle 1/4 EDP (15 ml)

407 kr
Kryddig, skarp och intensiv är just vad den är. Den karaktäriserar en maskulin parfym, och allt detta tillför den exklusiva parfymen dig.
Bara 2 i lager
407 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Spicy herrparfym med kryddiga dofter från Histoires de Parfums

Letar du efter den perfekta parfymen som är kryddig och i allmänhet bara sänder ut äkta maskulina vibbar? Då har vi en fullträff för dig, då denna parfym är kryddig, skarp och intensiv.

Parfymen gör dig manlig
En kvalitetsparfym som lever upp till den höga kvaliteten avseende både design och innehåll får man leta efter länge. Med denna parfym kan du inte dölja att du är en riktig man, som går in för din parfym, en man som gärna vill visa upp sin personlighet. Du blir så spicy med denna parfym, att folk kommer flockas omkring dig.

Toppnoterna
  • Davana
  • Lavendel
  • Kardemumma

Inledningsvis möts du av toppnoterna, där du får en mild om än behaglig doft. En friskhet, som är återhållsam men där du ändå kan känna att du får en skarp doft, som snart kommer till uttryck i parfymen.

Mellannoterna
  • Benzoin
  • Tonkabönor
  • Ylang-ylang

Redan nu kan du känna doften av parfymen, som blir mer spicy och kraftigare i doft. Det är tonkabönor och benzoin, som sätter igång doftsinnena. Det finns inga tvivel om att parfymen är maskulin, och att den blir ännu djupare och intensivare.

Bottennoterna
  • Labdanum
  • Patchouli
  • Opoponax rökelse

Nu har du kommit så långt in i parfymen att dina doftsinnen är stimulerade. Du kan äntligen känna den djupa, intensiva och kraftfulla maskulina doft, som ger en spicy och skarp känsla. Nu känner du dig som en riktigt självsäker man.

Så får du din parfym att hålla
Vi rekommenderar att du använder din parfym efter en dusch, då din hud är helt ren därpå. Det betyder att parfymen sitter bättre, och du kommer fortfarande få behålla din intensiva och djupa doft i slutet av dagen.

Vill du dofta annorlunda, så är dessa 15 ml. perfekta för dig. Du kan absolut vara den riktigt maskulina mannen, som doftar annorlunda.

Innehåll
15 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter