Hugo Boss BOSS Orange Man EDT (40 ml)

Hugo Boss BOSS Orange Man EDT (40 ml)

561 kr
BOSS Orange Man är den nya doften från Hugo Boss. En doft med en avslappnad, social personlighet. En som du har lust att vara i närheten av. Med mjuka vaniljnoter och maskulina tränoter från det speciella Bubingaträdet som präglar hela doftupplevelsen. En doft med djup som utvecklar sig
Bara 3 i lager
561 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

NYHET!Boss Orange Man Deodorant Spray från Hugo Boss är en livlig doft som innehåller en energisk blandning av sprött äpple, varm frankincense, lugnande vanilj och det speciella bubingaträdet.

En doft till dig som är spontan, passionerad och full av energi samtidigt som du kan vara både casual och avslappnad.

Utgångspunkten för BOSS Orange Man är den lugnande vaniljnoten som är en symbol för den självständiga individualismen som är karakteristiskt för märket. I den maskulina versionen är det tillsatt en mer maskulin träaktig not som ger ett mjukt doftspår. Medan tränoter normalt befinner sig i en dofts kroppsnoter innehåller BOSS Orange Man en tränot som präglar hela doftupplevelsen: Bubingaträ.

När bubinganoten kombineras med vanilj och sedan på konstnärligt sätt blandas med varma, avslappnande, bärnstensaktiga frankincensenoter och den energiska fruktnoten från sprött äpple är det tydligt att Bubinganoten är central för hela doften.

Det är en doft med avslappnad, social personlighet. En du gärna vill omge dig av.

"Jag älskar doften. Den har djup och utvecklar sig över tid. Jag gillar speciellt att den kan vara både sofistikerad och avslappnad." Orlando Bloom.

Innehåll: 40 ml (EDT)
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter