Intimbarbering - Komplet Sæt (made4men)

Intimrakning - komplett set

Normalpris: 621 ,- Spara 92 ,- Vår kosmetolog har sammansatt ett optimalt set till intimrakning, så att du kan uppnå den bästa möjliga rakningen. Produkterna i detta set till intimrakning är allergitestade och kan därför användas av alla hudtyper.

Availability: Slut i lager

Från: 613 kr

Pris som konfigurerad: 613 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Vår kosmetolog har samlat ett komplett set för intimrakning så att du kan uppnå det bästa möjliga resultatet. Produkterna i detta set är speciellt utvalda på grund av deras egenskaper i förhållande till intimrakning.

Priset är nedpressat och du sparar 92 kronor på att välja alla dessa produkter i vårat set till intimrakning.

Intimrakning - Komplett Set Innehåller:
Bulldog Original Shower Gel (200 ml)
| Normalpris 104 kronor
- En tvål till kroppen som verkar helande, fuktgivande och hjälper till med att återuppbygga hudens naturliga pHvärde innan rakningen.

Njord Foam - Anti-Irritation Shaving Foam (150 ml) | Normalpris 199 kronor
- Ett banbrytande, tunt raklödder som hjälper till med att förebygga röda prickar och irriterad hud. Rakning utan irritation är kodordet! Njord Foam verkar bakteriehämmande och hjälper därför till med att rensa huden och din rakhyvel så att du får en renare rakning.

Gillette Fusion Proglide Flexball Skraber (m. 1 blad) | Normalpris: 159 kronor
- Det bästsäljande raksystemet från Gillette. Kvaliteten av rakningen med Gillette är i toppklass och du får en tätare, mer säker -och framför allt- mer behaglig rakning.

Tendskin Solution (118 ml) | Normalpris: 229 kronor
- Avsluta med Tend Skin som hjälper mot hudirritation, inåtväxande hår och röda prickar. Det är en vanebildande produkt som är lite kraftigare än de andra produkterna på marknaden. Det fungerar bara.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter