Jack Black Beard Lube Conditioning Shave

Jack Black Beard Lube Conditioning Shave (177ml)

253 kr
Beard Lube Conditioning Shave med Jojoba och Eucalyptus är en pre-shave olja, rakkräm och fuktkräm i en produkt. Med denna prisbeloenta produkt från Jack Black får din hud den bästa behandlingen både foere, under och efter rakningen.
253 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Beard Lube Conditioning Shave med jojoba och eucalyptus är en pre-shave-olja, rakkräm och fuktkräm i en och samma produkt. Med denna prisbelönta produkt från Jack Black får du den bästa för-, under- och efterbehandingen av huden när du rakar dig.
Innehåller phospolider som är viktiga för cellmembranen och binder fukt i huden. Denna rakkräm gör att rakhyveln lätt glider över huden och ger dig en bekväm och nära rakning. Tack vare den genomskinliga konsistensen, kan du även se vart du rakar dig, vilket också hjälper dig att undvika att du skär dig och får sår. Beard Lube Conditioning Shave är väldigt lätt och fastnar därför inte mellan bladen i rakhyveln.
Innehåller macadamia, jojoba, eukalyptus, mentol och pepparmint, kända för sina vårdande och aktiva egenskaper.


Jack Black Beard Lube vann Daisy Awards 2013 i Sverige:


Den blev utsedd till årets produkt i Sverige - inte bara bland rakprodukter utan även som hygienprodukt för män.Användning:
Fukta området som ska rakas. Helst bör du ta en dusch innan rakning. Massera lite Beard Lube Conditioning Shave i området som skall rakas och låt det verka i 30-60 sekunder innan du rakar dig. Avsluta med att tvätta bort kvarvarande kräm med varmt vatten.

Hudtyp:
Alla hudtyper

Storlek:
177ml

Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter