JorgObé Peel Off Mask (100 ml)

JorgObé Peel Off Mask (100 ml)

304 kr
JorgObé Peel Off Mask är en unik ansiktsmask särskilt framtagen foer att minimera och foerebygga pormaskar och orenheter. Masken innehåller djuprengoerande kaolinlera och rena växtextrakt som tränger djupt in i huden och tar bort doeda hudceller.

Tillgänglighet: finns i lager.

304 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
JorgObé Peel Off Mask är en unik ansiktsmask särskilt framtagen för att minimera och förebygga pormaskar och orenheter.

Masken innehåller djuprengörande kaolinlera och rena växtextrakt som tränger djupt in i huden och tar bort döda hudceller. Samtidigt absorberar masken effektivt hudbakterier och överflödigt talg. Detta minskar risken för tilltäppta porer som kan orsaka pormaskar och finnar.

Med regelbunden användning bidrar JorgObé Peel Off Mask också till att minska överflödig talgproduktion i huden, så att du minskar risken för blank och oren hud.

Den unika masken stelnar långsamt i ansiktet och dras sedan försiktigt bort. Upptäck hur din hud lämnas ren, mjuk och välvårdad. JorgObé Peel Off Mask är baserad på naturliga ingredienser och innehåller inga onödiga tillsatser.

Användning
Applicera ett jämnt lager på de orena områdena i t-zonen (näsa, panna och haka). Undvik ögonområdet. Låt masken sitta i 25-30 minuter tills den är torr. Dra sedan av masken försiktigt. Skölj bort eventuella rester av masken med ljummet vatten.

Använd 1-2 gånger i veckan för bästa resultat. För optimalt resultat, applicera skin tonic efter användning.

Innehåll
100 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter