Ball WaxBy Dick Johnson (50 ml)

Ball Wax By Dick Johnson (50 ml)

144 kr
Kan du tänka dig att ha Sveriges mjukaste pung? Du får här den enda produkten som är unikt framställd till att ge dig den mjukaste pungen som över huvud taget är möjlig
144 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Alla män vet att pungen är deras mest dyrbara ägodel och den del man ska vårda mest under sitt liv. Därför har nu denna produkt från Dick Johnson tagits fram som uteslutande hjälper dig att få en härlig och sund pung.

Ball Wa By Dick Johnson (50 ml) är som sagt ett vax/kräm som uteslutande är producerat för att hjälpa din pung att hålla sig fräsch. Därför är pungvaxet också en 100% naturlig produkt gjord på sheasmör.

Den är helt essentiell för dig som antingen idrottar mycket, går i tighta byxor eller sitter väldigt mycket under dagens lopp. När du använder tätt sittande byxor får din hud nämligen inte så mycket luft.

Det innebär bland annat att många män får det väldigt varmt i det området. Värmen skapar som de flesta vet en form av sveda som inte är så himla mysigt och samtidigt blir din pung instängd.

Huden på din pung är identisk med den du har på resten av din kropp förutom att den är känsligare. Därför SKA du ta hand om den även om det är något enbart ett fåtal män gör.

Pungvax är något för riktiga män som vet att "kronjuvelerna" måste skyddas. Som tidigare nämnt är vaxet framställt av fett från sheaträd, som är ett otroligt vitaminrikt fett.

Den ger huden på din pung all den näring den behöver för att kunna fungera på bästa möjliga sätt. Vaxet är gjort för den känsliga och ibland sensitiva huden som finns på pungen - pungvax efterlämnar din pung mjuk som silke.

Utöver att ha den mjukgörande effekten på din hud, så ser den samtidigt till att reducera klåda, mjäll och den ser även till att din hud blir förstärkt med ett hav av vitaminer och mineraler som vaxet innehåller.

3 fördelar med användning av pungvax
  • Ingen pungsveda
  • Ingen pungklåda
  • Ingen pung
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter