Køb L'Oreal Men Expert Shaving Gel (200 ml) for 59.95,-

L'Oreal Men Expert Anti-Irritation Shaving Gel (200 ml)

92 kr
Vad skulle en rakning vara utan en ordentlig rakgel – inte särskilt bra, eller hur? L'Oreal Men Expert Shaving Gel är ett återfuktande rakgel som är berikad med vitamin C. Den har en unik dubbelverkande effekt som ger en lättare, smidigare rakning, samtidigt som den återfuktar huden och
92 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Många män väljer att raka bort sitt skägg. Ofta uppkommer irritation i huden efter att du har rakat dig men så behöver det inte vara. Genom att använda denna L'Oreal Men Expert Anti-Irritation Shaving Gel minskar du risken för att huden blir irriterad och rodnar efter rakning.

L'Oreal Men Expert Anti-Irritation Shaving Gel är en rakgel berikad med C-vitaminextrakt som har även en unik kylteknologi som lämnar huden mjuk, sval och återfuktad.

Den fuktgivande formulan hjälper huden att kännas lättare och mjukare och den skyddar också mot rakningens irriterande eftereffekter som ömhet, rodnad, torrhet och irritation.

L'Oreal Men Expert Anti-Irritation Shaving Gel har en dubbelverkande effekt, den ser till att rakningen blir enklare, ger dig en behagligare rakning och håller samtidigt huden mjuk och smidig och bygger upp dess naturliga motståndskraft. Med L'Oreal Men Expert Anti-Irritation Shaving Gel, är din hud skyddad från de uttorkande effekterna som kan uppstå efter rakning. L'Oreal Men Expert Anti-Irritation Shaving Gel håller huden fräsch och återfuktad.

Allt som allt en rakgel som ger dig den perfekta rakningen utan irritation.

Hudtyp:

L'Oreal Men Expert Anti-Irritation Shaving Gel kan användas till alla hudtyper.

Användning:

Applicera L'Oreal Men Expert Anti-Irritation Shaving Gel på lätt fuktad hud och arbeta upp ett lätt skum som distribueras i ett tunt skikt på önskat område. Efter rakning, skölj grundligt med vatten.

Innehåll:

200 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter