Køb L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturizer (50 ml) for 119.95,-

L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturizer (50 ml)

184 kr
Även om du uppenbarligen inte är den känsliga typen, utan oerhoert manlig och tuff, så kan din hud mycket väl vara känslig och behoeva vård. Känslig hud behoever extra omsorg – L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturizer är speciellt utformad foer detta ändamål.
184 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturizer är utvecklad i syfte att lugna huden och skydda den mot torrhet och irritation orsakad av rakning och andra yttre faktorer.

Den känsliga huden som många har i ansiktet kräver en speciell behandling för att må bra. När huden utsätts för upprepade dagliga rakningar, blir den extremt sårbar. L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturizer är speciellt framtagen för att ta itu med detta problem.

Denna ansiktskräm från L'Oreal tillför, tack vare sin unika formula, fukt till ditt ansikte i hela 24 timmar och gör att huden hela tiden känns behaglig. Ansiktskrämen är speciellt utvecklad för känslig hud, och är därför naturligtvis fri från alkohol och färgämnen, så att huden inte utsätts för onödiga påfrestningar.

Hudtyp:

L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturizer kan användas till normal och känslig hud.

Användning:

Efter noggrann ansiktstvätt appliceras L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturizer i ett tunt skikt på ansikte och hals.

Innehåll:

50 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter