Køb L'Oreal Men Expert Vita Lift 5 Moisturiser (50 ml) for 124.95,-

L'Oreal Men Expert Vita Lift 5 Moisturiser (50 ml)

192 kr
Slö, trött och rynkig – ett aktivt liv tär snabbt på huden i ansiktet. Därför behöver huden också förnyad energi, precis som resten av kroppen.
192 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Din hektiska livsstil och den stressiga vardagen sätter sina spår i ditt hud och plötsligt inser du att din hud ser ärldre ut än vad du egentligen är.

Med L'Oreal Men Expert Vita Lift 5 Moisturizer minimeras ålderstecknen så att huden åter känns fräsch och ungdomlig.

L'Oreal Men Expert Vita Lift 5 Moisturizer hjälper till att bekämpa alla de fem tecknen på åldrande – i en enda kräm. Berikad med anti-aging-medel, inklusive Pro-Retinol, kan L'Oreal Men Expert Vita Lift 5 Moisturizer synbart minska tecken på åldrande i ansiktet. Eventuella rynkor kommer att framstå som mjukare, samtidigt som huden blir intensivt återfuktad och får förnyad lyster. Snabbt kommer du att märka att huden känns mer behaglig och fast.

På bara fyra veckor återfår huden sin vitalitet med L'Oreal Men Expert Vita Lift 5 Moisturizer. Denna snabbabsorberade lotion består av en formula som tillför fukt till huden i 24 timmar utan att huden känns kladdig.

Hudtyp
L'Oreal Men Expert Vita Lift 5 Moisturizer kan användas på normal hud, benägen till åldrande.

Användning
Massera in L'Oreal Men Expert Vita Lift 5 Moisturizer på ren hud i ansiktet och på halsen varje morgon och kväll för bästa resultat.

Innehåll
50 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter