Made 4: The Hairdresser at Home

Made 4: The Hairdresser at Home

1 000 kr
Allt till hemmafrisören! Leker du frisör där hemma med dig själv och dina vänner, eller vill du bara spara mycket pengar på att slippa gå till frisören? Då är det här setet perfekt.

Availability: I lager

1 000 kr

Pris som konfigurerad: 1 000 kr

Barberians Cph - Gentle Vitalizing Shampoo (300 ml)
1 000 kr
Njord 5-in-1 Detail Trimmer
1 000 kr
Erlinda Solingen Frisörsax i Stål 5
1 000 kr
Njord Skäggtrimmer
1 000 kr
Moser Classic Edition Hårtrimmer
1 000 kr

* Obligatoriska fält

Pris som konfigurerad: 1 000 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Tvätta, klipp och raka dig hemma hos dig själv

Det kan vara dyrt att gå till frisören eller få skägget fixat hos professionella, i synnerhet om du går dit 1-2 gånger i månaden. Om det kostar 200 kr. varje gång du går till frisören, 1 gång i månaden, så betalar du alltså 2400 kr. per år. Med detta set finns det snabbt pengar att spara. Setet består av 5 redskap som din frisör säkert använder. Dessutom är kvaliteten lika hög.

Du kanske tänker att det låter väldigt bra men att du inte kan klippa dig själv? Oroa dig inte. Du kan hitta utförliga guider på youtube och på google. Det kräver bara lite övning och koncentration, så sitter det som en smäck inom kort.

Vad innehåller setet?
Made 4: The Hairdresser at Home har satts samman av vår hårexpert, som valt ut 5 essentiella produkter till perfekta klippningar hemma.

Barberians Cph - Gentle Vitalizing Shampoo (300 ml)
Alla lyckade frisörbesök börjar med en bra hårtvätt och hårbottenmassage. Schampot från danska Barberians, ger dig känslan av att vara hos frisören. Ditt hår känns mjuk, rent och fullständigt välvårdat. Barberians använder enbart de bästa ingredienserna.

Moser Classic Edition Hårtrimmer
Moser, det tyska märket som gör denna hårtrimmer, står för kvalitet och starka motorer. Denna prisvänliga trimmer är inget undantag, recensionerna får tala för sig själva. Kvaliteten överstiger priset rejält. Det medföljer flera olika avståndskammar, så du kan klippa i den längd som passar din frisyr perfekt.

Erlinda Solingen Frisörsax i Stål 5"
Om du inte vill ha en helkort frisyr, så är en frisörsax oumbärlig. Denna högkvalitativa sax ger dig möjlighet att klippa till uppe på toppen. Om du är osäker på hur man använder en sax på bästa sätt, så ger en snabb slagning på youtube eller google dig svar om alla verktyg som du behöver använda.

Kent Handgjord Slim Jim Fickkam
En kam är ett verktyg som åtminstone är essentiellt om du klipper med sax. Kammens funktion är att dela upp håret i tofsar, så du kan klippa effektivt. Kammen kan även användas till vardagsbruk, när du bara behöver reda ut håret efter dusch eller liknande.

Njord 5-in-1 Detail Trimmer
Avslutningsvis ska en bra klippning avslutas med att syna alla detaljer. Näshåren trimmas, ögonbrynen rättas till och kanterna kring öron och nacke tas. Denna 5-i-1 lösning från Njord klarar allt du behöver. Den kan till och med fixa ditt skägg så det ligger perfekt.

Användning av Made 4: The Hairdresser at Home
Om du inte är expert i hemmaklippning, så finns det lyckligtvis massor av hjälp att få på nätet. Det görs många bra videoguider, som utförligt guidar dig till att klippa just den frisyr du brukar få hos frisören. Det kan vara en bra idé att få hjälp av en vän eller partnern, så man inte missar några hårstrån eller liknande.

Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter