Made4Men Essential - Face Set Mod Hudorme

Made4Men Essential - Ansiktsset mot pormaskar

583 kr
Värde 795 kr. - DU SPARAR 280 kr! Vår kosmetolog Berit Petersen har sammanställt detta viktiga ansiktsset mot pormaskar som både verkar omedelbart och förhindrar framtida pormaskar.

Availability: I lager

583 kr

Pris som konfigurerad: 583 kr

Purederm Nässtrips (6 st)
583 kr
Njord Black Peel Off Mask (150 ml)
583 kr
Njord Face Wash (150 ml)
583 kr
Njord Face Scrub (150 ml)
583 kr
Njord Blackhead Remover (Lilla)
583 kr

* Obligatoriska fält

Pris som konfigurerad: 583 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Värde 795 kr. - DU SPARAR 280 kr!

Vår kosmetolog Berit Petersen har sammanställt detta viktiga ansiktsset mot pormaskar som både verkar omedelbart och motverkar att du får fler pormaskar i framtiden.

Med detta Made4Men Essential Set mot pormaskar får du 5 grymma produkter som hjälper dig att bekämpa de svarta små banditerna i ditt ansikte.

Om du vill vara fri från pormaskar finns det några grundläggande saker du behöver och de ingår alla i denna uppsättning.

Setet består av 5 essentiella delar
Njord Scrub - Weekly Facial Exfoliator (150 ml)
Värde: 189, -
Njord Scrub rengör det yttre hudlagret så att den nya huden kan andas. Det är en viktig del i att bli av med dina pormaskar!

Njord Wash - Daily Facial Cleanser (150 ml)
Värde: 189,-
Denna Face Wash från Njord används morgon och kväll. Produkten rensar djupt, tar bort fett och stimulerar cellförnyelse för att ge huden en ny glöd.

Njord Black Peel Off Mask (150 ml)
Värde: 269,-
Ta bort oljor och döda hudceller medan du rengör ansiktet med denna Peel Off Mask från Njord. Tar effektivt bort orenheter och pormaskar och lämnar huden mjuk och läcker!

Purederm Nässtrips (6 st)
Värde: 69,-
PureDerm rensar huden från pormaskar, smuts och oljor. En enda behandling gör stor skillnad och med fortsatt användning, kommer dessa strips att minska antalet porer så huden blir friskare.

Njord Blackhead Remover (Lilla)
Värde: 79,-
Njord Blackhead Remover är ett hudvårdsredskap som är utformat för att avlägsna pormaskar. Blackhead Remover har en vinklad ögla som tar bort orenheter och en platt ände för att trycka ut pormaskar.
Med Blackhead Remover kan du ge dig själv en professionell ansiktsbehandling - vägen till en vacker och frisk hud med fin lyster.

Hur man gör
När man tar bort pormaskar är det alltid viktigt att börja på exakt rätt plats och det är här din Njord Blackhead Remover kommer in i bilden. Den används för att ta bort de värsta pormaskarna och den är otroligt effektivt på det. Håll alltid din utrustning ren så att inga hudinfektioner uppstår.

Använd sedan Purederm Nässtrips för att ta bort de resterande pormaskarna på näsan och din Njord Black Peel Off Mask för att ta bort svarta pormaskar i pannan och i resten av T-zonen.

Efter att ha använt masken, använd din Njord Scrub för att rengöra det yttre hudlagret och avsluta sedan med din Njord Wash för att avlägsna eventuella kvarvarande orenheter i huden.

Hela processen upprepas 1-2 gånger i veckan, vilket säkerställer en ren och snygg hud som samtidigt förhindrar uppkomsten av nya pormaskar.

Du kan också slutföra processen med din Njord Blackhead Remover om det finns några orenheter och pormaskar som inte har tagits bort. Detta är den mest kompletta uppsättningen du får för en ren och fin hud.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter