Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Odaban

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Lugnar du också av svett under dina armar, eller är tårna täta? Du kan nu avlägsna alla svettljud, med produkter från Odaban. De är ett av de mest kända varumärkena inom svett- och luktborttagare.

Medan du tar bort lukt av svett hjälper produkterna även att hålla områdena torra. Låt inte lukten bli av med den, men du kommer också att bli av med svettfläckarna.

Läs mer om Odaban och svett problem här >>>

Svettlukt

Alla människor svettas och det är fullständigt naturligt. Det är dock väldigt olika hur mycket var och en svettas. Det är också oerhört olika hur mycket vår svett luktar.

Normalt kan man bli av med sin svettlukt genom hjälp av en vanlig deodorant. Man kommer ändå svettas men den hjälper med att hålla koll på lukten så man inte får den förfärliga lukten av svett.

Om detta inte räcker kan man använda en antiperspirant. De hjälper med att reglera svettmängden så man inte svettas så mycket. Det är dock ändå ett problem för många människor att antiperspiranter inte heller är tillräckliga.

Hur fungerar det?

Om du svettas mycket i hårbotten, under armarna, i skrevet eller på andra ställen på kroppen, så kommer produkterna från Odaban kunna hjälpa dig. De har otroligt många nöjda kunder över hela världen och nu vill vi hjälpa svenska kunder med svettproblemet.

Produkterna från Odaban går in och blockerar dina svettkanaler på det område där du använder produkten. De täpper inte till dem för alltid men håller dem stängda i flera dagar så du undviker de pinsamma svettproblemen.

Du kommer se resultat omgående och du behöver aldrig mer vara rädd för att lukta svett eller få stora svettfläckar under armarna.

Läs mer om svettproblem här:

Så gör du:

Foot and Shoepowder

Det har aldrig tidigare varit så lätt att få bort lukten från dina fötter. Använd det medföljande doseringsmåttet och lägg en dosering i varje par skor du använder dagligen. Gör det sju dagar i sträck så kommer lukten från dina fötter vara försvunnen i upp till 6 månader.

Antiperspirantspray

Se till att din hud är fullständigt torr innan du applicerar antiperspiranten. Den ska appliceras precis innan läggdags och ska sitta på hela natten. Nästa morgon ska produkten sköljas av, eventuellt i en dusch.

Om du har väldigt känslig hud kan det vara en fördel att spraya produkten på en bomullstuss och smörja in det med bomullstussen. Du ska inte heller applicera produkten på områden med irriterad hud eller sår.

Hand lotion

Applicera motsvarande en ärtstorlek i den ena handen. Fördela produkten väl på handflatorna och mellan fingrarna. Produkten kan appliceras flera gånger om dagen, om nödvändigt. Du ska helst kunna märka hur dina händer känns torra från svett men fortfarande är mjuka och inte helt uttorkade.