Fri frakt över 600 kr

Fri frakt över 600 kr

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Vi byter gåvor fram till 1. februari

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Sansaire

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Vill du också laga perfekta biffar varje gång? Vill du imponera på din familj och vänner med dina färdigheter i köket? Då ska du testa att använda en Sous Vide.

Sous Vide är det mest precisa sättet att laga sin mat på och har på senare tid blivit ett populärt redskap i köket. Lätt att använda och ger grymma resultat varje gång.

Läs mer om Sansaire här

Bästsäljare

Rekommenderad
-43%

Varan finns inte i lager

Sous vide

Är en av de nyaste teknologierna inom matlagning och är extremt lätt att använda och du får perfekta resultat varje gång. Många moderna restaurangen använder sig idag av Sous Vide - varför skulle inte du kunna göra det hemma också?

Sättet den fungerar på att att du lagar maten i ett vattenbad, och det Sous Viden gör är att den håller vattnet på en bestämd temperatur hela tiden. Du kommer att uppleva ett nytt sätt att laga mat som du aldrig upplevt förr.

Tack vare den här tekniken kommer maten bli jämnt lagad hela vägen igenom, och du får samma perfekta resultat varje gång. Om du vill servera en stek med en gyllenbrun och krispig yta kan det vara en bra idé steka den på pannan innan servering.

När man använder en Sous Vide slipper man alla stekpannor och grytor, istället slänger du bara vakuumpåsen och byter vattnet i Sous Viden. Det är en enkel process.

Grader och tider!
  • Mör stek (Medium) (2,5 cm tjock) - 52 grader - 60 minuter
  • Ägg - 65,5 grader - 45 minuter
  • Fisk - 50 grader - 25 minuter

Du kan hitta många instruktioner på hur du går tillväga på Sansires egna hemsida.