Mane Hair Thickening Spray - Djup Svart (200 ml)

Mane Hair Thickening Spray - Djupt Svart (200 ml)

383 kr
Lider du av tunt hår? Är du trött på att det drar på toppen? Då finns det hjälp att hämta hos Mane!
383 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Mane Hair Thickening Spray är en patenterad produkt. Den är utvecklad för att på ett ögonblick ge dig tjockare hår med naturligt utseende! Sprayen är lätt att använda och du kommer att märka hur ditt självförtroende stiger så fort du sprayar Mane Hair Thickening Spray i ditt hår. Du får hjälp med att dölja tecknen på att du blivit skallig, fått tunt eller mycket fint hår.

Hair Thickening Spray är tillverkat av mikro-fint pulver som sätter sig fast i håret och ger det en tjockare look. Pulvret som sprayas i håret är inte skadligt för ditt egna hår.

Hair Thickening Spray kan motstå vind, regn och svett. Sprayen passar bra att använda som supplement till en hårtransplantation.

Mane Hair Thickening Spray kan fås i många olika färger och blir producerad av Mane i England, som haft stora framgångar med sina hårprodukter ända sedan 80-talet.

Innehåll
200 ml

Så gör du
1. Börja med att tvätta håret grundligt och låt torka helt.
2. Borsta håret i ett par minuter med borste eller kam med breda tänder. Borsta håret uppåt och tillbaka där du vill applicera Hair Thickening Spray.
3. Skaka burken ordentligt innan du börjar. Spraya över det önskade området som det visas i videon under produktbilden tills du uppnått önskad mängd. Låt torka och använda eventuellt Mane Seal and Control för ett långvarigt resultat.
4. När det är fullkomligt torrt kan du styla precis som vanligt med dina hårprodukter.
5. Använd eventuellt lite mer Seal and Control efter stylingen.

OBS
För att undvika att sprayhuvudet täpps till kan du använda långa sprayningar istället för korta. Minst 2 sekunder/sprayning. Alternativt kan du avsluta med en lång sprayning.
Bör sprayas i håret från cirka 15-20 cm avstånd för att få det fint fördelat.
Detta är inte en produkt mot skallighet, men en tillfällig förtjockningsprodukt för tunt hår.
Vid genomsnittlig användning räcker produkten i ca 6-8 veckor.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter