Mane Hair Thickening Spray - Ljusbrun (200 ml)

Mane Hair Thickening Spray - Ljusbrun (200 ml)

383 kr
Lider du av tunt hår? Är du också trött på vinddraget på toppen? Då är Mane din räddare!
383 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Mane Hair Thickening Spray är en patenterad produkt. Den är utvecklad till att på ett ögonblick ge dig tjockare hår som ser naturligt ut. Sprayen är lätt att använda och du kommer att märka hur ditt självförtroende stiger så snart du sprayar Mane Hair Thickening Spray i ditt hår. Du får hjälp med att dölja tecknen på att du är på väg att bli skallig, eller att du har tunt eller mycket fint hår.

Hair Thickening Spray är tillverkat av ett mikro-fint pulver som sätter sig fast i håret och hjälper till att skapa en tätare look. Pulvret som sprayas i håret är inte skadligt för ditt eget hår.

Hair Thickening Spray klarar av vind, regn och svett. Det fungerar också bra att använda som ett supplement till en hårtransplantation.

Färg
Mane Hair Thickening Spray kan fås i många olika färger och produceras av Mane i England som har haft stora framgångar med sina hårprodukter sedan åttiotalet.

Innehåll
200 ml

Så gör du
1. Börja med att tvätta ditt hår grundligt och låt det torka helt.
2. Borsta håret i ett par minuter med en borste eller kam med breda tänder. Borsta tillbaka håret uppåt där du vill använda Hair Thickening Spray.
3. Skaka behållaren grundligt innan starten. Spraya över det önskade området, som det visas i videon under produktbilden, tills du uppnått den önskade mängden. Låt det torka och använd eventuellt Mane Seal and Controle för ett mer långvarigt resultat.
4. När det torkat helt kan du styla det fritt med diverse hårprodukter.
5. Använd eventuellt lite mer Seal and Controle efter stylingen.

OBS
För att undgå att sprayhuvudet blockeras är det en bra idé att använda långa sprayningar istället för korta. Minst 2 sekunder per spray. Alternativt kan du avsluta med en lång spray.
Bör sprayas i håret från ungefär 15-20 cm avstånd för en bra fördelning.
Detta är inte en produkt mot skallighet, men en tillfällig förtjockningsprodukt för tunnt hår.
Genomsnittlig användning räcker ungefär i 6-8 veckor.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter