Mane Hair Thickening Spray - Svart (200 ml)

Mane Hair Thickening Spray - Svart (200 ml)

383 kr
Lider du av tunt hår? Är du trött på att det drar på toppen? Då finns det hjälp att hämta hos Mane!
383 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Mane Hair Thickening Spray är en patenterad produkt. Den är utvecklad till att på ett ögonblick ge dig tjockare hår som ser naturligt ut. Sprayen är lätt att använda, och du kommer att kunna känna hur ditt självförtroende stiger så fort du använt Mane Hair Thickening Spray i ditt hår. Du får hjälp till att dölja tecken på begynnande skallighet, tunt och fint hår.

Hair Thickening Spray är tillverkat av micropulver som sätter sig fast i håret och hjälper till att ge en tjockare look. Pulvret som sprayas i håret är inte skadligt för ditt eget hår.

Hair Thickening Spray står emot vind, regn och svett. Den är bra att använda som ett supplement till hårtransplantation.

Färg
Mane Hair Thickening Spray kan fås i många olika färger och blir producerat av Mane i England. De har haft stor succé med sina hårprodukter ända sedan 80-talet.

Innehåll
200 ml

Så gör du
1. Börja med nytvättat hår som fått torka ordentligt.
2. Borsta håret i ett par minuter med en borste eller kam med breda tänder. Borsta håret uppåt och tillbaka där du önskar att använda Hair Thickening Spray.
3. Skaka burken ordentligt innan du börjar. Spraya över det önskade området som det visas i videon under produktbilden ända tills du är nöjd med mängden. Låt det torka och använd eventuellt Mane Seal and Control för att få ett långvarigt resultat.
4. När det är fullkomligt torrt kan du styla det fritt med hårprodukter.
5. Använd eventuellt lite mer Seal and Control efter stylingen.

OBS
För att undgå stopp i sprayhuvudet så är det en bra idé att använda långa sprayningar istället för korta. Minst två sekunder per sprayning. Alternativt kan man avsluta med en lång sprayning.
Bör sprayas på 15-20 cm från håret för att få bra fördelning.
Detta är inte en produkt mot skallighet, men en tillfällig förtjockningsprodukt av tunt hår.
Vid genomsnittlig användning räcker produkten i 6-8 veckor.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter