Matas Men 2-in-1 Beard Shampoo & Balsam (100 ml)

Matas Men 2-in-1 Beard Shampoo & Balsam (100 ml)

76 kr
Matas har gjort en unik hybrid med produkten 2-in-1 Beard Shampoo & Balsam. Du får ett rengjort, mjukgjort och stärkt skägg på en gång - dessutom med glans!
76 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Skäggvård i särklass med 2-i-1 skäggschampo och skäggbalsam

Behöver ditt skägg rengöras ordentligt? Och vill du gärna få ett mjukt och glansfullt skägg? Då är Matas' 2-in-1 Beard Shampoo & Balsam helt rätt produkt för dig!

Matas har nämligen kombinerat skäggschampo och skäggbalsam i en och samma produkt, då de vill göra det lätt för dig att få ett rent och glansfullt skägg. Tänk dig att tvätta ditt skägg med en produkt som inte enbart rengör, utan även ger glans samt mjukgör ditt skägg - det kan du nu med Matas 2-i-1 skäggschampo.

Matas Men 2-in-1 Beard Shampoo & Balsam klarar allt
Formulan i skäggvården från Matas är gjord specifikt för att inleda med rengöring av ditt skägg, vilket gör skägget redo för balsamet som både mjukgör och gör det glansfullt. Om du någonsin har varit drabbad av klåda och irritation i ditt skägg, så är även det ett avslutat kapitel.

Du får helt enkelt hela paketet med den här produkten!

Använd produkten rätt
1. Tvätta dina händer och mjukgör ditt skägg med ljummet vatten
2. Fördela skäggschampo och balsam i skägget tills det löddrar
3. Tvätta ur det med ljummet vatten

Vi rekommenderar att du använder skäggprodukten varje dag, då ditt skägg behöver minst lika mycket kärlek som din hud och ditt hår.

En bra sammansättning av ingredienser
Matas Men 2-in-1 Beard Shampoo & Balsam består av ingredienser, som kompletterar varandra riktigt bra. CAPB gör det lättare att rengöra huden från naturliga oljor och smuts, och kreatin har tillsats för att vårda och skydda huden. Därutöver har provitamin B5 tillsatts för att fukta ditt skägg och göra det glansfullt.

Innehåll
100 ml
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter