Matas Men Beard Balm (75 ml)

Matas Men Beard Balm (75 ml)

134 kr
Om ditt skägg är bortom kontroll, så prova Matas Men Beard Balm som gör ditt skägg välvårdat och stylat - Finalist vid Danish Beauty Award '18 i Herrprodukter.
134 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Skäggvård till den kvalitetsmedvetna mannen

Har du någonsin gett upp tanken på att odla helskägg p.g.a. att skägget stått i alla möjliga riktningar? Eller kan du helt enkelt inte kontrollera ditt helskägg? Om du kan nicka igenkännande till någon av frågorna, så kan du gott börja le - du har nämligen hittat helt rätt produkt!

Ett skägg kan lätt börja retas när det börjar bli längre och det är här Matas Men Beard Balm kommer till din undsättning. Du får ett ytterst välvårdat skägg, som dessutom blir mjukt och glansfullt.

Som gjort för ett välvårdat skägg
Matas Men Beard Balm är framtaget med ingredienser och egenskaper som ger ett välvårdat skägg. Förvänta dig ett glansfullt och mjukare skägg samt en fuktad hud, så snart du använder detta balm - och om du någonsin har drabbats av klåda i ditt skägg, så hjälper Matas Men Beard Balm även till mot det!

Så ska produkten användas
1. Fördela en liten mängd balm i händerna - mindre än du tror!
2. Massera in i ditt skägg samt hud, och upplev den härliga känslan direkt.
3. Om du har en borste så red ut skägget med den eller med en kam, för att fördel produkten ordentligt i skägget.

Om du har lite över på dina händer, så kan du alltid smörja in resten på ett par torra knogar. Detta balm är nämligen även bra mot torr hud.

Produkten har helt rätt ingrediens-mix
Mandelolja, sheasmör och algextrakt är rikt på vitaminer, vilket ger dig ett sundare skägg än tidigare. Mandeloljan är en lätt olja, som medverkar till att öka din skäggväxt samt verka förebyggande mot mjäll. Sheasmör är känt för dess anti-aging-verkande egenskaper, och algextrakt medverkar till att ge ditt skägg extra glans.

För att fullända denna formula har kreatin tillsatts då det stärker ditt skägg. Denna ingredienskombination ger dig ett skäggbalm, som kan tämja alla skägg!

Innehåll
75 ml
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter